Zorgverstrekker? Publiceer gratis in de Alkengids!

Deze gids bevat heel wat nuttige informatie over de gemeentelijke en de OCMW- dienstverlening, over onderwijs en andere plaatselijke diensten, organisaties en verenigingen.

De informatiegids is een realisatie van het gemeentebestuur in samenwerking met de firma Publi-touch uit Leuven. Hij wordt gedrukt in ca. 5.000 exemplaren en wordt huis-aan-huis bedeeld in Alken. Bovendien bezorgt de gemeente een exemplaar van de gids aan iedereen die zich in Alken komt vestigen. Dankzij de publicatie van advertenties van tal van plaatselijke handelaars en ondernemingen kan het gemeentebestuur deze gids gratis aanbieden aan alle Alkenaren.

De eerstvolgende uitgave van de gids verschijnt in februari 2022 en wordt nu voorbereid. Jij, als 'medisch zorgverstrekker' kan dus ook in de gids vermeld worden. Deze vermelding is gratis!

Hoe publiceren in deze welzijnskatern?

Je kan het invulformulier downloaden, invullen en via e-mail bezorgen aan Cristel Janssens.

Opgelet

Indien jouw gegevens reeds in de vorige uitgave van de gids geadverteerd werden, betekent dit niet dat deze automatisch in de nieuwe gids worden opgenomen! Stuur daarom jaarlijks het invulformulier met jouw juiste gegevens terug naar de dienst communicatie en dit vóór maandag 20 september 2021.
Het gemeente- en het OCMW-bestuur danken je alvast voor je medewerking en je bijdrage aan de realisatie van de nieuwe gids.