Dolce Canto - Kinderkoor Dolce Canto & jeugdkoor D.C. Belles Band

Het kinder- en jeugdkoor Dolce Canto bestaat uit een kinderkoor (voor kinderen van het 1ste tot het 6de leerjaar) en een jeugdkoor de D.C. Belles Band (voor leden vanaf het 1ste middelbaar).

In ons koor zing, dans en maak je muziek in een leuke sfeer. Het kinderkoor repeteert op zondagvoormiddag van 10u tot 11u45 en staat o.l.v. Rita Craenen en haar assistenten. De D.C. Belles Band komt samen op zaterdagavond van 18u30 - 20u30 en staat o.l.v. Johan Froeyen en zijn assistenten.

Zingen doen wij niet alleen op onze tweewekelijkse repetities die doorgaan in de Gemeentelijke Basisschool De B@sis te Alken. Zo kan je ons aan het werk zien tijdens verschillende muzikale evenementen. Jaarlijks hebben we een aantal terugkerende activiteiten zoals: een muzikaal ontbijt, twee koorweekends, een gospelconcert in het najaar, een showconcert in het voorjaar,... 

Wij starten onze repetities terug op vanaf 11/9/2021 (D.C. Belles Band) en 12/9/2021 (Kinderkoor).

Heb jij zin gekregen om te zingen? Ben je nieuwsgierig? Wil je eens een proefrepetitie doen? Zit je nog met vragen? Neem gerust contact op want IEDEREEN en alle vragen zijn welkom!

Secretaris

Anneleen Bams

GSM
0478408125
info.dolcecanto@gmail.com