Chiro Mikado

Chiro is samen spelen, ravotten, ervoor zorgen dat iedereen met elkaar overweg kan. En dat is precies wat wij proberen na te streven, zoals het bivaklied luidt 'Vreemd wordt vriend en klein is groot, in onze ploeg valt geen één uit de boot'.

Om de twee weken komen we op zaterdag van 14u. tot 17u. samen aan onze lokalen om weer een spetterende namidag te beleven vol water-, verf-, of modderspelletjes, knutselactiviteiten, schattenzoektochten en nog veel meer.

Jaarlijks organiseren wij ook een eetdag, fuif, verkoopactie en openluchtbar. Het hoogtepunt van het jaar is in augustus: dan gaan we op bivak. 10, 7 of 4 dagen weg van huis en er alleen maar aan denken een propere onderbroek aan te doen, voor de rest geen zorgen en gewoon spelen en genieten.

Omdat we een meisjeschiro zijn, moeten we ons ook helemaal niets aantrekken van jongens. Wij doen wat we willen, op ons eigen tempo. (Meisjes zijn veel leuker, toch?) Alle meisjes vanaf de 3de kleuterklas tot 18 jaar zijn welkom. Ook geïnteresseerden in leiding mogen zich aanbieden!

Tweewekelijkse activiteiten

Dag
Zaterdag 14u.-17u.

Voorzitter

Steegmans Lotte Stevoortse Kiezel 380 3512 Stevoort
GSM 0471 89 68 89

Secretaris

Jeurissen Alexine Meerdegatstraat 41 3570 Alken
GSM 0498 42 40 85

Praktisch

Dorpsmolen
Koutermanstraat 1
3570 Alken
LCP