Tijdelijke verkeersregelingen Alkense Plantendag - zondag 16 april

Op zondag 16 april organiseren de Landelijke Gilde en de imkersbond ‘De Vlijtige Bestuivers’ in samenwerking met het gemeentebestuur de Alkense Plantendag in St.-Joris.

Tussen 6 en 19u. gelden er tijdelijke verkeersregelingen in St.-Joris:

  • In de Hendriksveldstraat, tussen de Hendrikstraat en de Grotstraat, geldt er eenrichtingsverkeer en wordt het verkeer enkel toegelaten in de richting van de Grotstraat.
  • In de Grotstraat geldt er een eenrichtingsverkeer van de Hendriksveldstraat richting de St.-Jorisstraat.
  • In de Verbindingsstraat geldt er eenrichtingsverkeer en wordt het verkeer enkel toegelaten in de richting van de Hendriksveldstraat.
  • De St.-Jorisstraat wordt volledig afgesloten tussen de Grotstraat en de Eduard Dompasstraat. Indien nodig, bij een hoog aantal standhouders, wordt de St.-Jorisstraat afgesloten tot aan de Valstraat. Enkel bewoners en standhouders worden toegelaten.
  • Het verkeer wordt verboden in de Eduard Dompasstraat tussen de Verbindingsstraat en de Schoolstraat. Enkel bewoners en standhouders worden toegelaten.

Parkeerverbod van 6 tot 19u.

  • In de Hendriksveldstraat, de Verbindingsstraat, de Kerkstraat, de Grotstraat, de Ruisenburgstraat, de Schoolstraat, het Rond Punt, op de parking van gc St.-Jorisheem en de parking aan de kerk, in de Vrijdaegstraat tussen de Valstraat en de Eduard Dompasstraat, de St.-Jorisstraat tussen de Valstraat en de Grotstraat en in de Eduard Dompasstraat tussen de Verbindingsstraat en de Schoolstraat.

Enkel voertuigen van de standhouders worden hier toegelaten.

Woon je binnen een afgesloten zone?

Zet dan tijdig jouw wagen buiten de afgesloten zone!

Parkeren

Bezoekers worden geleid naar de parking van de oude voetbalterreinen in de Sint-Jorisstraat.

De nodige omleidingen worden voorzien. Het verkeersplan vind je bij de downloads.