Officiële opening vernieuwd gebouw technische dienst

9 maanden hebben de renovatiewerken geduurd, maar op woensdag 20 oktober mochten de medewerkers van de technische dienst trots alle genodigden van de officiële opening rondleiden in hun nieuwe lokalen.

Het verouderde gebouw van de technische dienst op het industrieterrein beantwoordde niet meer aan de huidige energie- en comfortnormen. Daarom besliste het gemeentebestuur om de huidige lokalen een facelift te geven. Het gebouw werd aan de voorkant met 100 m² uitgebreid voor nieuwe kantoren. In het bestaande gebouw werd het sanitair vernieuwd en uitgebreid met douches en kleedkamers voor de arbeiders. Ook werd er een gezellige refter voorzien en werden alle technische installaties aangepast aan de huidige voorschriften. In totaal werd een oppervlakte van 150m² verbouwd.

Op woensdag 20 oktober was het dan zover en kon iedereen het gemoderniseerde gebouw van binnen en van buiten bewonderen. Na de openingsspeech van schepen Cindy Vandormael, bevoegd voor de technische dienst, konden de genodigden genieten van een hapje en een drankje in de loods.

woensdag 20 oktober 2021

Foto's