Alkense cadeaubon wordt Alkenbon

burgemeester bestelt eerste Alkenbon (grote weergave)

Praktisch

Dienst lokale economie

Gemeentebestuur Alken
Hoogdorpsstraat 38
3570 Alken


Tel.011 59 99 54
Fax011 59 99 58
E-mail Visitekaartje
Op zaterdag 30 september, tijdens het Weekend van de Klant, lanceert Alken de Alkenbon, de eerste volledig digitale cadeaubon in Limburg.

Het gemeentebestuur schenkt al enkele jaren bij diverse feestgelegenheden de Alkense cadeaubon. Particulieren kunnen deze papieren cadeaubon echter niet als geschenk aankopen.

Om te beantwoorden aan deze vraag en omdat we nu eenmaal in een digitale wereld leven, heeft de Alkense ondernemersraad zijn schouders gezet onder de digitalisering van de gemeentelijke cadeaubon. Met ondersteuning van het gemeentebestuur hebben zijĀ een digitaal platform laten ontwikkelen. In deze webshop kan, niet enkel het gemeentebestuur, maar voortaan iedereen de Alkenbon online bestellen én betalen. Afdrukken is niet nodig. Dankzij de unieke QR-code kan de klant zijn Alkenbon digitaal bewaren en bij een deelnemende handelaar naar keuze vanaf zijn smartphone laten scannen als betaalmiddel.

Dankzij de steun van het gemeentebestuur kunnen Alkense handelaars gratis deelnemen aan de Alkenbon. De deelnemende handelaars herken je aan de sticker 'Hier kan je betalen met de Alkenbon'.

De Alkenbon is vanaf 30 september te koop op www.alkenbon.be. Hier vind je ook de gegevens van de deelnemende handelaars.

op 29 september
Nieuwsoverzicht
LCP