Advertentiewerving Alkengids 2021

AlkenGids (grote weergave)

Praktisch

Dienst communicatie

Gemeentebestuur Alken
Hoogdorpsstraat 38
3570 Alken


Tel.011 59 99 50
Fax011 59 99 58
E-mail Visitekaartje
Ook dit jaar realiseert het gemeentebestuur een gemeentelijke informatiegids in samenwerking met de firma PUBLI-Touch uit Leuven.

De gids wordt gratis verspreid in alle Alkense brievenbussen. De plaatselijke handelaars kunnen in deze gemeentelijke informatiegids adverteren.

Er is ook een digitale versie van de gemeentelijke informatiegids beschikbaar. Deze biedt het grote voordeel dat hij constant aangepast kan worden en bijgevolg altijd up-to-date is.

Advertentiewerving

Serge Puls, commercieel afgevaardigde bij de firma Publi-Touch, neemt de advertentiewerving en de persoonlijke bezoeken aan de handelaars voor zijn rekening. Handelaars krijgen vanaf nu, 9 februari 2021, een bezoekje van Serge. Je kan hem ook zelf contacteren via gsm 0476 44 14 10.

Opgelet!

Er zijn regelmatig malafide firma's op pad voor de reclamewerving. Graag maken wij u erop attent dat Publi-Touch de enige firma is die zich momenteel mag beroepen op de medewerking van het gemeentebestuur van Alken voor de uitgave van de Alkense informatiegids 2021. De commercieel afgevaardigde kan deze samenwerking aantonen met een brief, ondertekend door het gemeentebestuur. Neem bij twijfel contact op met de dienst communicatie.

op 09 februari
Nieuwsoverzicht
LCP