Advertentiewerving voor de Alkense informatiegids

Ook dit jaar realiseert het gemeentebestuur een gemeentelijke informatiegids in samenwerking met de firma PUBLI-Touch uit Leuven. De gids wordt gratis verspreid in alle Alkense brievenbussen. De plaatselijke handelaars kunnen in deze gemeentelijke informatiegids adverteren.

Er is ook een digitale versie van de gemeentelijke informatiegids beschikbaar. Deze biedt het grote voordeel dat hij constant aangepast kan worden en bijgevolg altijd up-to-date is.

Advertentiewerving

De commercieel afgevaardigde bij de firma Publi-Touch, Viviane Van Elven, neemt de advertentiewerving en de persoonlijke bezoeken aan de handelaars voor haar rekening. Je kan haar contacteren via gsm 0474 69 12 48. 

Opgelet!

Er zijn regelmatig malafide firma's op pad voor de reclamewerving. Graag maken wij jou erop attent dat Publi-Touch de enige firma is die zich momenteel mag beroepen op de medewerking van het gemeentebestuur van Alken voor de uitgave van de Alkense informatiegids. De commercieel afgevaardigde kan deze samenwerking aantonen met een brief, ondertekend door het gemeentebestuur. Neem bij twijfel contact op met de dienst communicatie.