Kick-Off 2017

Deze informatie is niet meer actueel!
Scouts en Gidsen Alken presents: Ons startweekend staat weer voor de deur en we steken het dit jaar in een volledig nieuw jasje! Op vrijdag 15 september 2017 zijn jullie allemaal welkom voor een kleine snack, een lekker drankje en leuke muziek. Onze toog zal dan ook uitgebreider zijn dan de vorige jaren. Daarnaast organiseren we enkele leuke festiviteiten met een heerlijke vleug competitie in ...

Wanneer

  • vrijdag 15 september 2017
    om 0u.
  • zaterdag 16 september 2017
    van 0u. tot 23.59u.

Plaats

Naam
lokalen Scouts en Gidsen Alken
Adres
schoolstraat zn
Gemeente
3570 Alken

Info

Scouts en Gidsen Alken presents:
Ons startweekend staat weer voor de deur en we steken het dit jaar in een volledig nieuw jasje!
Op vrijdag 15 september 2017 zijn jullie allemaal welkom voor een kleine snack, een lekker drankje en leuke muziek. Onze toog zal dan ook uitgebreider zijn dan de vorige jaren. Daarnaast organiseren we enkele leuke festiviteiten met een heerlijke vleug competitie in verwerkt!
Zaterdag 16 september 2017 starten we met onze traditionele startvergadering. Op deze startvergadering zijn alle kinderen van 6 tot 17 jaar welkom. Nadien zijn jullie allemaal welkom voor een hapje en een drankje op ons FOODSJORFESTIVAL. Dit hapje en drankje zullen vergezeld gaan met enkele leuke live bandjes en bovendien ook leuke spelletjes voor de kids!
Waar? scoutslokalen Sint-Joris, Schoolstraat zn

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten
LCP