Geef darmkanker geen kans

Deze informatie is niet meer actueel!
Maart staat in het teken van preventie rond dikkedarmkanker en daarom nodigen wij op maandag 11 februari dokter Luc Colemont uit in gemeenschapscentrum Sint-Jorisheem om ons uit te leggen hoe we darmkanker kunnen voorkomen en waarom het zo belangrijk is om ons te laten onderzoeken. Dr. Luc Colemont was bijna 28 jaar maagdarmspecialist in het Sint-Vincentiusziekenhuis in Antwerpen. Sinds ...

Wanneer

  • maandag 11 februari 2019
    van 19.30u. tot 21.10u.

Plaats

Naam
Gemeenschapscentrum Sint-Jorisheem
Adres
Hendriksveldstraat z/n
Gemeente
3570 Alken

Prijs

(Basistarief: 0,00 €) Gratis

Tickets

Tel.
011/59.99.35

Info

Maart staat in het teken van preventie rond dikkedarmkanker en daarom nodigen wij op maandag 11 februari dokter Luc Colemont uit in gemeenschapscentrum Sint-Jorisheem om ons uit te leggen hoe we darmkanker kunnen voorkomen en waarom het zo belangrijk is om ons te laten onderzoeken.

Dr. Luc Colemont was bijna 28 jaar maagdarmspecialist in het Sint-Vincentiusziekenhuis in Antwerpen. Sinds januari 2016 werkt hij fulltime als 'Managing Director' van de vzw Stop Darmkanker. Hij is daarnaast een veel gevraagd spreker in binnen- en buitenland.

Tijdens deze lezing geeft dr. Colemont antwoord op volgende vragen:
Waarom darmkanker vroegtijdig opsporen?
Wanneer darmkanker vroegtijdig opsporen?
Bij wie darmkanker vroegtijdig opsporen?
Hoe darmkanker vroegtijdig opsporen?

Wil je erbij zijn? Schijf je dan in voor 4 februari 2019 . Dit kan rechtstreeks bij het OCMW, tel. 011 59 99 35 met vermelding van naam en aantal personen.
Deuren open om 19.30 uur!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten
LCP