Gelukswandeling

Parking Kapittel
  • vr 1 oktober 2021 tot vr 31 december 2021
Wat maakt jou gelukkig? Wat is dat precies, je ‘gelukkig voelen’ of ‘gelukkig zijn’?

Hierop kan je het antwoord vinden tijdens de gelukswandelingen in onze eerstelijnszone Herkenrode. Deze wandelingen zijn gebaseerd op de nieuwe geluksdriehoek, die ontwikkeld werd door Het Vlaams Instituut Gezond Leven. Je komt te weten dat je ‘gelukkig voelen’ iets is wat je voor een stuk zelf kan beïnvloeden en dat je het perfecte geluk niet altijd moet nastreven. Door het intergemeentelijk samenwerkingsverband in onze eerstelijnszone willen we je in Alken, Diepenbeek, Hasselt, Herk-de-Stad en Zonhoven inspireren en informeren om hiermee zelf aan de slag te gaan.

De gelukswandeling in Alken zal beschikbaar zijn vanaf 1 oktober 2021. Op deze wandeling bevinden zich 8 stopplaatsen die je herkent aan het bordje met een QR-code. Elke QR-code brengt je naar een vraag of een tip rond het verhogen van je mentaal welbevinden. De bordjes zijn vooral terug te vinden op zitbanken die je tijdens het wandelen tegenkomt.

De wandeling ‘Je goed voelen’ start aan parking ’T Kapittel (Hoogdorpstraat) en volgt de 4000 stappen route

De wandelingen van de andere gemeentes kan je terugvinden op www.alken.be.
Kan je niet wachten en wil je zelf al aan de slag met jouw geluk of werken aan je veerkracht? Op www.geluksdriehoek.be vind je alvast tal van praktische tips & tricks.

Locatie

Parking Kapittel
Hoogdorpsstraat , 3570 Alken

Prijs

  • gratis

Organisatie

Dienstencentrum De Kouter
Papenakkerstraat 5 , 3570 Alken